Acasa Produse Brand Contact  Partenerul Dumneavoastra De Incredere !

Brand pentru toata lumea!Ce inseamna brand pentru toata lumea?
Brand pentru toata lumea reprezinta posibilitatea noastra de a presta servicii pentru dumneavoastra,folosind etichetele dumneavoastra, dar intr-un mediu inconjurat de profesionisti, utilaje moderne si autorizatie de vanzare in UNIUNEA EUROPEANA.

De exemplu: Sunteti un producator de rosii,carne,legume etc.Doriti sa le vindeti ambalate la cutie sau borcan cu eticheta companiei dumneavoastra dar si cu retetele dumneavoastra(bulion, tocana de legume etc.),noi putem face acest serviciu pentru dumneavoastra.

Detineti un magazin, doriti pentru impresionarea clientilor sa apara pe eticheta numele magazinului, nimic mai simplu putem sa punem eticheta dumneavoastra chiar si reteta.

Aveti o reteta speciala pentru conserva la cutie sau pentru un produs la borcan, putem sa colaboram impreuna sa va creem un produs al dumneavoastra pe care sa il vindeti pe piata romaneasca sau europeana.

Aveti o firma de distributie, pentru o relatie mai serioasa intre companie si clientii dumneavoastra, puteti sa adaugati gama de legume la borcan sau conserve de carnuri cu brandul propriei companii.

Sunteti producator de niste produse de o anumita nisa, sau de ce nu , un importator sau exportator, puteti sa va mariti gama de produse cu brandul prorpiu de legume la borcane,cutie, carne la conserva , modificam si retetele in functie de nevoile fiecaruia.

VA URAM SUCCES !!
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU MAI MULTE INFORMATII